Ngeunaan Perusahaan

Perusahaan ngarah kana élmu sareng téknologi sareng ngajantenkeun inovasi anu cerdas

Dumasar kana filsafat bisnis "kualitas, mérek sareng jasa", perusahaan mingpin élmu sareng téknologi sareng ngajantenkeun inovasi anu cerdas; nyiptakeun tim desain luhur sareng pamekaran industri, terus ngembangkeun sareng ngabaru pola kembang; dua lini produksi anu ngarah sacara internasional warna anu sami sareng kapasitas produksi sadidinten 240000 méter pasagi, stock ngadeg 600000 méter pasagi, 18 séri produk sareng langkung ti 400 jinis warna, pikeun nyumponan sagala rupa kabutuhan, médis, pendidikan, transportasi, olahraga , ruang paméran jsb.

  • linyi